tisdag 20 juli 2010

Dt-alster & Semester-swap

Väldigt sent kommer mitt måndagsinlägg till BeWed... Igår hände det som jag varit rädd för länge, jag snubblade och ramlade handlöst här hemma. Jag sitter precis bredvid sängen i min pysselhörna, vi har varsitt överkast maken och jag - jag har många gånger snubblat på ett nedhängande hörn av överkastet. Det har dock gått bra varje gång, men jag har försökt få maken att förstå att när han bäddar måste han se till att det inte hänger ner för mycket i just det hörnet. Det hade han missat igår.... Jag skulle bara gå till skrivaren för att lägga i ett papper, snubblar på hörnet som igår var vääääldigt långt! Jag faller handlöst rakt ner i golvet, som tur är faller jag just precis rakt också. Det första jag fick ner i golvet för att ta emot mig med var höger tumme, hur lyckas man?!?!?!?! Sen slog båda knäna i med en smäll, sen ligger jag där... Alla kom ju springande, för jag skrek ju så klart, jag hann bli jätterädd medan jag föll. Vad mycket man hinner tänka på kort tid ibland. Allt gick mycket bra om man tänker på vad som kunde ha hänt, jag kunde ju ha brutit nåt eller slagit i mitt onda bäcken eller vad som helst. Nu slutade det bara med en stukad tumme, sååååå dumt!! Som om det inte vore löjligt nog, så är det höger tumme med, vilket medförde att jag hade lite svårt att göra klart veckans alster i tid. Tramsigt, men ont gör det ändå. Hade hoppats på att en natts vila skulle göra att den var bättre, men det var snarare tvärt om - efter en natts stillhet var den mer svullen och öm. Bara att bita ihop alltså...

Så, nu kommer i alla fall fortsättningen på receptboken, om än med haltande scrappande och skrivande.



Nästa vecka kommer jag att visa upp receptboken i sin helhet, med diverse tillägg vad gäller dekorationer. Funderar på att göra något extra blad med, men vi får se.

Idag landade mitt paket i min semesterswapp i brevlådan, det var Lolla som skickade till mig. Allt detta fick jag i mitt paket:


Såg först efter att jag fotat att pennan hamnat halvt utanför fotot, ni får ursäkta men jag orkade inte lägga upp allt igen. Leia, som just börjat med scrapping, blev överlycklig när jag lovade att hon skulle få skapa med de utstansade gummifigurerna. Det var också utstansat med fika-tema, en rulle band i klara färger, en liten fickspegel, ett vintagehjärta; som förövrigt kommer att passa alldeles utmärkt i köket sen när jag får göra om till shabby/vintage, och ett paket med lavendelparfym. Tack Lolla, vad kul att du ville vara med. Min swap skickade jag till Åsa.

Nu ska jag ta det lugnt, och låta min tumme vila! Eller....... inte... finns många projekt på pysselbordet som lockar. Resten av familjen leker högljutt i poolen på baksidan, så högljutt att grannarna lämnat sina balkonger/uteplatser och gått in! *skäms nästan* Var och köpte nya vattenpistoler igår, och de invigs flitigt just nu, kan jag lova! Ha det så gott!!

7 kommentarer:

  1. Usch...Stackarn! Hoppas du mår bättre imorgon! Det brukar ju alltid bli värre, innan det blir bättre. Vilket snyggt lo/alster du har gjort! Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Usch så otäckt att du föll. Tur i oturen att det "bara" var en stukad tumme, med tanke på hur illa det kunde gått.
    Hoppas tummen blir bra riktigt fort så att du kan fortsätta pyssla. :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Å nej Linda vad tokigt att du har ramlat och gjort illa dig! Hoppas att svullnaden har gått ned och att det känns bättre nu!
    Hoppas det inte blir problem för dig att pyssla nu med en stukad tummel aj aj aj!
    Jag har haft det helt underbart till sjöss fast har varit jättetrött och ork lös när jag kom hem så det tar på att åka i väg fortfarande! Men jag är jätteglad att jag kan åka i väg för ett år sedan så orkade jag och kunde inte göra något sådant alls så jag har kommit långt på ett år:) DET ÄR JAG JÄTTETACKSAM FÖR:)
    Kul att du gillade mina askar är faktiskt riktigt nöjd med dom:) Jag har gjort mallen själv och har hittat på nya också, som jag kommer visa så småningom:) Har tänkt när jag orkar att lägga ut en mall på bloggen med askarna då det är många som tyckt om och det är jättekul:)Kul att dela med sig när andra uppskattar det:)
    Du har jo också gjort MYCKET SNYGGA alster sen sist du ligger inte på latsidan. Din receptbok är något som man absolut skulle vilja äga :)
    Ta nu väl hand om dig själv och ha det så bra och krya på dig, kramar
    från lilla vännen Inger:)





    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj, tur att det inte slutade värre!
    Man är ju inte så smidig längre....å vad mycket fint du gjort!!!
    måste titta runt lite mer. Ha en fortsatt trevlig sommar! sussa

    SvaraRadera
  5. Vilken dramatik! Ja, jag är helt med dig- det är svårt att lyfta fötterna ordentligt så man snubblar lätt på de fånigaste saker. Ju sämre jag blir desto mer snubblig och du är ju som mitt sämre jag hela tiden, så förstår dig verkligen.

    Du, här skäms jag nästan också. I våra två knäpptysta huslängor är det bara vi som hörs. Med 2 extra barn på besök blir det extra livat dessutom.
    Nåja, ... din familj hade roligt och det är det viktigaste :-)

    SvaraRadera
  6. Fy va otäckt Linda....tur att det "bara" slutade med att tummen bultar...genast skenar tokiga fantasin om en skyddsdräkt åt dig!!!! Jag tänker på dig och hoppas att tummetott inte strular till det för dig, hojta till om jag kan hjälpa med nåt!!! Jag finns här!!!! Jag längtar efter att få se hela receptboken och så här långt så vill jag bara säga att den är ljuvlig och så välarbetad!!! Just likt dig!!!
    Tusen tack för dina söta ord hos mig jag blir så glad!!!
    många bommulskramar till dig och akta dig för överkastet i fortsättningen!!

    SvaraRadera
  7. Åh den receptboken!!!!! :)

    Så skoj att se vad du fick i swappen.... passande bra saker till dig. :)

    Stor varm kram
    M I N D I

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.