lördag 30 oktober 2010

Linda - Årets hjältemama 2010?


Ja, nu menar jag ju alltså inte mig själv, utan min bloggvän Linda Carlgren. Hon har tillsammans med fyra andra mammor blivit nominerad till tävlingen Årets hjältemama 2010, och man kan nu gå in och se små filmer om de nominerade och för att rösta på www.mama.nu. Självklart gick min röst till Linda, en varm, trevlig och sympatisk person som jag direkt har fattat tycke för - trots att vi aldrig träffats. Att få en farlig sjukdom, med stor risk att dö ifrån mina barn, det är min största mardröm!!!! Tanken på att lilltjejen gråter efter mamma, och jag finns inte där!! Hennes kamp är beundransvärd, och ändå håller hon för det mesta humöret uppe. En helt otrolig människa, förtjänar allt gott som går att få tag i, så mitt val var inte alls svårt. Gå in och rösta du med, på någon av de fantastiska mammorna!
1 kommentar:

  1. Ja du ....det var inte lätt att rösta heller. Fantastiska kvinnor.

    Kram Marina

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.