tisdag 19 oktober 2010

Olika handstilar

Länge har jag varit trött på min egen handstil, men inte vetat vad jag skulle göra med den. När jag var i tonåren tränade jag ofta, ofta på att skriva bara strunt, bara för att jag tyckte det var så kul att skriva. Idag har jag en fin handstil, men jag tycker den är såååå trååååååkig! Så när min vän Ciza sade att hon skulle hålla en handstilskurs, hakade jag genast på!!


De två övre adresserna, där har jag först skrivit som jag brukar när jag skickar brev; med skrivstil. Sen till höger har jag skrivit "som vanligt". Men adressen längst ner, DET är resultatet av söndagens handstilskurs!! Nu börjar vi snacka rolig handstil!! Jag behöver öva, öva, öva..... & öva lite till. Men sen så! Har en massa tips från Ciza på hur jag kan göra, så nu är det bara att skriva. Bara det inte gjorde så ONT att skriva... :-(

8 kommentarer:

 1. Hej Linda !
  Först vill jag tacka för de värmande orden hos mig. Jag har tänkt komma till dig, det ligger faktiskt i mina planer att komma och måla dina tånaglar....hehe.
  Men angående din handstil så bara älskar jag den till höger . Superfin.!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Coolt! Öva på! Själv övade jag lite igår.

  SvaraRadera
 3. Så morsomt det må være å gå på handstilskurs.
  Dine "vanlige" håndskrifter er veldig fine og pene, men den nye er virkelig kul. Den viser en leken personlighet, synes jeg.

  SvaraRadera
 4. Linda...du som skriver så fint!!! Jag borde verkligen gå kursmed min kråk fötter!!!
  Du är är bara för go med dina härlga kommentarer...det värmer ända ner i tårna!!!
  Ha en riktigt mysig tisdag kompis...jag ska tända ett ljus!!!
  Kram kram kram Lina

  SvaraRadera
 5. Jag är så glad att du gillade kursen. Jag håller med de andra - du har en snygg handstil, men alltid kul att man kan utvecklas. :)

  Jag ser minsann att du gjort versaler av D och L. :) Jättefint.

  Nästa kurs i handstil för andra som vill gå är tis 2/11. Gå in på http://www.facebook.com/event.php?eid=131435100241678&index=1

  Så skönt att jag kunde komma förbi och lämna dina handskar ikväll.
  Kram gumman.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar vackra handstilar. :) Jag älskar att skriva och texta själv men det vore underbart roligt att få gå en kurs.

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 7. Hallå Linda!! Jag måste ta mig i kragen och skriva svar på ditt brev snart...så jag får se lite mer av din nya handstil...men jag älskar din riktiga handstil, den är så personlig, sluta aldrig med den!!! Kramiz Plingan

  SvaraRadera
 8. Så snyggt du skriver! :)
  Du har nåt att hämta hos mig!;)

  Kram Sara

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.