måndag 25 oktober 2010

Utmaning på FB!!


Det finns ett test på Facebook som är kopplat till de fiktiva personer som finns på NE, om man gör testet får man veta vem av dessa fiktiva personer man är mest lik. Jag gjorde testet, allt är ju bara på skoj, men jag blev mest lik Afrodite! Himla kul, fast jag vet ju inte om det stämmer så väldans bra, det där. :-D Efter testet fick man också veta lite om den person man var mest lik, tillsammans med en bild på personen. Jag fick alltså en kortfattad text om Afrodite, och en bild av en stenstod. Då fick jag en idé!! Jag sparade ner texten och bilden, och ska senare scrappa en LO om detta!!! Då fick jag ännu en idé! Du scrappare, som har FB, gör testet och scrappa om resultatet på ditt eget vis - fri tolkning alltså, men det ska synas att du utgår från testresultatet - och blogga/lägg upp det på FB innan siste oktober! Spring sen in till mig, antingen på FB eller kommentera här i DETTA inlägget, så drar jag en RAK i början av november. Du får gärna göra reklam för min RAK med i din blogg eller på din FB-sida, kul om vi blir många ju!

Regler:
~ Gör testet
~ Spara text & bild på din dator
~ Scrappa en LO om resultatet, antingen med bara texten och ett foto på dig själv, eller med bilden på personen du är mest lik - eller bild på er båda!
~ Blogga LO:n/visa upp den på FB
~ Kommentera mitt resultatsinlägg på FB eller här i bloggen om att du publicerat ditt bidrag
~ Gör gärna reklam för RAK:en på din blogg/FB-sida
~ Jag lottar ut en RAK i början av november

Jag vet inte om man måste ha FB för att göra testet, har du inte FB kan du gärna prova länken och se om det går. Går det, kan du alltså vara med i utlottningen ändå, jag har inte som krav att man måste vara med på FB för att vara med. MEN! Testresultatet och en LO om just det, är ett krav för att vara med! (Funkar det inte att göra testet utan att vara registrerad på FB, kan du kanske få göra testet tillsammans med en vän som har FB. Annars blir det säkert fler utlottningar längre fram i bloggen, håll utkik!)
2 kommentarer:

  1. Vilken kul idé... ska försöka vara med på denna, jag har iaf testat mig och blev Bridget Jones *skratt* klickade på hitta tvilling oxå och där blev jag Miss Piggy... väldigt roligt test! :D

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig idé! Måste provas! :)

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.