tisdag 30 november 2010

Älskade guddottern...

... är central på mitt senaste DT-alster. Jag skulle ju ha bloggat den igår, men det ville sig inte alls då! Jag kunde inte få ihop den på något vis, hur jag än försökte så ville det sig inte. Först efter middagen igår kväll släppte det, så det tog ju lite tid att färdigställa allt. Men nu är den bloggad och klar! Puuuh.


Stommen, grön cardstock, har måttet 8,5"x11". Jag har ruggat kanterna och distressat dom. Skar sen till Inkidos Tuva green, monterade på tre olika spetsar och sydde fast alltsammans på stommen. Sen klippte jag ut de vackra blommorna ur det underbara pappret Lullaby Lane. Först ruggade jag kanterna försiktigt på blommorna, distressade lätt med tea dye och vintage photo. Fotot är mattat med tre lager cardstock, knöt ett grönt sidenband runt, och överöste det med underbara körsbärsblommor och enstaka minirosor. Skrev titeln med stickersalfabet, och resten för hand, direkt på LO:n. Sen började det roliga! Alla blommor är mer eller mindre täckta med glitterlim, både de "riktiga" och de på mönsterpappret. Jag har valt olika glitterlim för de olika typerna. Sen har jag lagt crackle accent på de större rosorna, och glossy på de andra rosorna. Glittret lyser igenom lacket fint, syns tyvärr dåligt på bilden.


Jag har också gjort ett armband av stämplade Magnolior på krympplast. Det var egentligen tänkt som present eller julklapp åt min guddotter, men när Leia provade det, så var det precis lagom till henne. Så jag får helt enkelt göra om det , eller göra ett nytt. Men fint är det i alla fall. De är färglagda med vanliga blyertsfärgpennor, sen monterade jag på några små berlocker med. Riktigt gulligt blev det, tycker jag.


4 kommentarer:

 1. Vad fina saker du gjort! Armbandet var ju väldigt sött! :)

  /Lisa

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt armband! Ett sånt borde jag göra till Antonia... :) Kram Emmeli

  SvaraRadera
 3. Den här LO:n var verkligen superfin! *Gillar massor*
  Snyggt med trippelspetsen...

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.