onsdag 8 december 2010

Avslöjande!!

Ja här kommer avslöjande nummer ett - håll i er!! Känner ni igen denna loggan?


Just den loggan kan jag numera lägga i min vänstra sidebar, med länkar till mina nya DT-kollegor under!! Jaa, just det!! Jag är den nya medarbetaren i Månadens Utmaning!! Detta ska bli sååå himla kul och spännande, ser verkligen fram emot samarbetet med de härliga tjejerna Cornelia och Carina!

7 kommentarer:

 1. Jättekul Linda!
  Jättegrattis :)

  SvaraRadera
 2. Varmt välkommen till oss, Linda!

  SvaraRadera
 3. Åh va skoj! Stort Grattis! Har inte hunnit bidra med så mycket till månadens utmaning på sistone men till nästa år hoppas jag att det blir mera, ska bli kul att följa dig där! :D Kram Emmeli

  SvaraRadera
 4. Å vad roligt! Stort grattis till dig! Du gör ju så mycket fint så det är inte undra på att du får Dt uppdrag!! Önskar dig en fin helg!! Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det är tjejer med lite "go" det, så tror du kommer få hur trevligt som helst!
  Jättekul för dig! :-D

  SvaraRadera
 6. Vad roligt för dig är verkligen glad för din skuld:) STORT GRATTIS till din nya utmaning och all lycka till:)

  Tusen tack för besöket och din ord hos mig jättegulligt av dig:)Lilla barnbarnet har inte fått sin prinsessa ask och krona riktigt en. Har sådan himla tur att jag får åka dit nästa vecka och lämna den över själv till henne:) Är mycket spänt på vad lilla tösen säger:)

  Tack snälla för din omtanke, hoppas du med får en riktig underbar och skön jul med dina nära och kära:)Allt det bästa till dig:)

  Ha en underbar dag och helg och massor med kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 7. Vill önska dig varmt välkommen till oss.Och hoppas innerligt att du skall trivas!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.