söndag 5 december 2010

Cards of Maria's adventskalender - dag 4

Dagens utmaning hos Cards of Maria's adventskalender var att göra ett kort med pepparkaksfigurer på. Passade då på att kombinera det med en liten adventsgåva till min "gudinna"! Jaa, jag är gudmor till hennes dotter, och hon är gudmor till min dotter - så jag brukar säga att barnen är gudsystrar. Men om mamman och jag är väninnor sen tidigare och barnen är gudsystrar, vad blir då vi? Jo, gudinnor kläckte min underbara vän Nina. Hihihi, låter onekligen lite kul, att man har en egen gudinna! Men detta fick hon i alla fall idag, när vi var där för att gratulera min guddotter som fyllt 5 år för ett tag sen.


Altrade en tändsticksask modell lite större, med brun cardstock, brunt mönsterpapper och tag från Pion Design, biljetter från Miss Cutie Pie, bruna pepparkaksdies gubbe & gumma och bruna halvpärlor. Rev lite wellpapp och lindade det och en bit av det bruna pappret runt två ljus, monterade på en biljett från Pion Design med en brun halvpärla på, och drog runt kraftsnöre. Gjorde sen ett kort till, eftersom kravet i CoM's kalender var just kort, av brun cardstock, brunt mönsterpapper, detaljbilder urklippta ur Pion Design, stämpel från Vilda Stamps, runda halvpärlor och så gumman och gubben.


Så här snyggt blev det när jag hade slagit in alltsammans med cellofan.


Ska ju redovisa barnens och mina kalendrar med. Till vänster sonens kalender, ser ut att bli en hytt av nåt slag. Dotterns kalender, postmannen fick sig en cykel idag, fast tjejen envisas med att säga att det är en motorcykel. Jag fick tre nystan underbart garn i min julswap, får vi se vad det ska bli av det sen - det började helt klart att rycka i fingarna!! I SS's kalender fann jag en bunt med band, så användbart! Så jag blev mycket nöjd med kalendrarnas utdelning idag!

Försökte med att det blivit söndag nu, så jag fick öppna mina paket..... maken höll inte riktigt med!! Helt galet att man fortfarande sitter här med datorn igång, trots att ögonen började gå i kors redan för nån timme sen...

3 kommentarer:

 1. Ja, att du är gudinna håller ju t o m FB med om, min kära Afrodite!
  Jättefint du gjort! Så omtänksamt och välarbetat trots att jag vet vad ont du har nu. Starkt!
  Glada hälsningar från....Alfons Åberg...

  SvaraRadera
 2. Jätte fina Pepparkaks kort!
  Kul att du är med i CofMs adventskalender!
  Kram
  Sonja DT CofM

  SvaraRadera
 3. Ooooh! Vad jag gillar dina ljus, askar, servetter... presenten! Superfin!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.