måndag 24 januari 2011

Enkla kort med Rox Stamps

Anna-Lena på Rox Stamps var så gullig och ställde upp och sponsrade vår FredagsskissScrappa Loss, och jag fick då en stämpel att jobba med. Ett kort gjorde jag som ligger i SL-bloggen, som följde skissen, men jag var så ivrig att börja jobba med denna stämpel att jag vid första försöket helt missade att jag skulle följa en skiss med! Så därför visar jag här upp både inspirationsalstret jag bloggade hos SL, men även det andra kortet. Stämpeln var så rolig att jobba med, superbra tryck, bra gummikvalité och trevlig design och format.


Ett 15x15 cm kort, ja det var det meningen att det skulle bli i alla fall. Men sen så visade sig dessa spillbitarna passa förträffligt, så kortet fick det något annorlunda formatet 13x13 cm. Vit stomme, duvblå matta, Pion Design, fram- och baksida. Stämplad på akvarellpapper med (med stämpeldyna VersaFine) den söta stämpeln Kvittrande pippi och färglade med tombows. Vikt pappersblomma med en pärlhatt och halvpärla som dekoration, två sidenblommor och några strasstenar. Doodlade med svart penna runt varje pappersbit för att lyfta fram dom lite mer.


Kort i röd stomme och papper från October Afternoon. Samma Kvittrande pippi, denna gången stämplad på 4CC-papper (som ni för övrigt gärna får beställa från mig!) med stämpeldyna Memento, och färglagd med Copics. För att få motivet att stå ut lite mer, har jag skapat en bakgrund genom att dutta prickar med copics runt motivet. Ett vitt, prickigt band och halvpärlor i hörnen.

Kila nu in till Anna-Lena och kika runt på alla söta och fina stämplar hon har, eller varför inte dyka på får skisstävling hos SL, där du kan vinna stämpålar från just Rox Stamps!!

4 kommentarer:

 1. Det blev en fin effekt med prickarna runt fågeln. Båda korten är jätte fina och pippin är så fint färglagd. Fin, fint!

  SvaraRadera
 2. Båda korten är jättefina.....min smak ibland att det skall gå snabbt.Liftvarning!!
  Kram// Inga
  Tack för svaret och kommentaren // D.S

  SvaraRadera
 3. Å vad fina kort du har gjort! Gillar särskillt det understa! Det pappret är så fint. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Åh... här var kul att titta runt :o) Såå mycket fint! Tack för dina gulliga kommentarer och din fotovink :o) Superbra! Nu har jag inte så bra kamera men sånt där fototält skulle jag inte ha något emot att äga. Nu gäller det att börja leta efter ett :o)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.