fredag 1 april 2011

Väska

En superläcker väska bloggade jag hos designat förra veckan. Kila över dit för att se en tutorial på hur man gör väskan. Den är superenkel att göra!!

Sedd från sidan... Pion Design, rosor, tickets med rub-ons och ett handtag av silvertråd och diverse pärlor. (Bland annat sötvattenpärlor.)


Framifrån... Perfekt om man vill ge bort någon liten sak.

Väskan öppnad... Har distressat pappret och gnuggat på några rub-ons. Klippte ut en ruta från ett annat Pion-papper och använde en Pysseldags-stämpel.

Baksidan... med min egenhändigt gjorda handgjort-av-biljett. Tutorial på denna finns här, och den första väskan jag gjorde för designat finns här.

6 kommentarer:

 1. Åh, vilken läcker väska! :)
  Kanske jag vågar prova någon gång?
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Men goa lilla människa vad den här väskan är otroligt sööööt.
  Lööööve it.
  Trevlig helg på dig.
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Men gud vilken fin väska! Den vart jag sugen att prova mej på men hur ska det gå!? men jag måste försöka iaf....tack för tipset! Ha det gott/sussa

  SvaraRadera
 4. Jätteläcker väska! Kul att man kan vika ut den.

  Ha en trevlig helg!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilken fin! Måste också testa!

  SvaraRadera
 6. Kul väska!!

  den skulle jag nog våga mig på!

  Katja

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.