söndag 3 juli 2011

Metallig förvaring för dies

Jag har länge velat göra ett album till mina spellbinders, och nu blev det äntligen av. Men nu måste jag göra ett album till, för detta blev i tyngsta laget. Fast snyggt blev det!


Framsidan. Har valt en tjock chipboardskiva, monterat på cirklar, vävtejp, bokstäver och en pil. Monterade sen massor med små och lite större bitar metalltejp över alltsammans, pressade fast den ordentligt, och drog med embossingpenna över detaljerna. Gick sen över hela ytan med diverse präglingsverktyg. Sist lade jag på svart akrylfärg, som jag snabbt torkade bort igen - på så vis stannade det bara kvar lite svart i all struktur, och den blev härligt garage-skitig. =D


Baksidan, skapad på samma sätt.


Varje blad ser ut så här, fast med andra papper. Jag har monterat övningskörningsskylt på papp, och sen klätt sidorna med mönsterpapper. Jag har valt att ha magnet på både framsida och baksida på varje blad. Vill man kan man ju lägga bara på ena sidan, då får man en mindre förvaring men också betydligt lättare!
Jag monterade sen på två flikar i mönsterpapper, en övertill och en undertill, de skyddar stansarna från att glida ur förvaringen om jag tar med mig den till träffar el dyl.


Så här ser det ut när man öppnar flikarna. Mycket nöjd, bortsett från tyngden då... Jag fick plats med mina QK-alfabet också, så nu har jag stenkoll på alla mina dies! Jaa, alla utom Tim Holtz-diesen då...

10 kommentarer:

 1. Wow this is gorgeuos. I have used the translation, so i can understand how you have make it. i love it. its a great idea.
  Hugs Lydia

  SvaraRadera
 2. Synd att det blev för tungt, men snyggt blev det ändå. :)

  SvaraRadera
 3. Ser kanon fint ut

  SvaraRadera
 4. Ser kanon fint ut

  SvaraRadera
 5. Ser kanon fint ut

  SvaraRadera
 6. Snyggt.
  Hi hi har presic bloggat om samma teknik, lustigt : ) Utan att ha sett ditt alltså.

  SvaraRadera
 7. Wow vad cool fram och baksida du gjort! Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 8. mäkta snygg förvaring!!!

  SvaraRadera
 9. Hej gumman!
  Flåt för att jag kommer svära men jag måste nog ;)

  Så jävla läckert!! Älskar det här, den metalliska känslan är vidunderlig, helt magiskt Linda :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. WOOOW så läckert!!!
  Ha en bra sommar.........

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.