måndag 4 juli 2011

The Nook VC - alster

Jag hann precis gå med i The Nooks månadskit lagom till deras VC (Virtual Crop har jag för mig,  tävling i scrapbooking fast på nätet), men jag orkade inte hänga på så många utmaningar. Några alster blev det i alla fall...


En 15x15 cm canvastavla, mycket färgkladd och många bokstavsstickers. Texten lyder: "To live a creative life we must loose our fear of being wrong". Just den texten passar ju en scrappare ypperligt! Den står nu på en tavellist vid mitt scrapbord och påminner mig om att allt inte behöver vara perfekt.


Tags, eller bokmärken, gjorde jag med. Det  till vänster fick Leia, det mittersta fick maken och det till höger använder jag. På det vänstra har jag klippt ut en fågel från ett mönsterpapper, monterat det på ett annmönsterpappert.  StansadeFjärilarna är utstansade ur bakgrundspappret men jag vände på dom för att det skulle hända lite mer. Stansade även ut en scallopkant och monterade längst ner på tagen. Runt om kanten har jag skrivit "läs en bok" om och om igen. Det mittersta bokmärket är dekorerat med gamla ransonerintskuponger, några stansade gräskanter och en ram med biljetten "Story". Det längst till höger är också gjort av mönsterpapper, stansade ut TH's fågelbur i svartvitprickigt papper och fågeln i rödvitprickigt papper. Monterade halvpärlor längs burens nederkant, en svart strassten som öga åt fågeln och skrev "escape reality for a while... read a book!"


Jag har utmanat en vän att ta upp viktkampen med mig, då måste man ju ha före-foton. Här har jag scrappat i 8"x8", använt bara mönsterpapper, doodlat runt om, gjort egna rosettblommor. Använt Ikeas gratis-linjaler som jag skrynklat ihop och monterat under fotona, men även med dubbelhäftande tejp bakpå så att det ser ut som washitape. Jättekul att scrappa denna, inte riktigt min stil men jag blev nöjd.


En 8,5"x11" LO till sonens album. Vit cardstock, matta med mönsterpapper och två olikfärgade cardstock. Massor med chipboards, man skulle ha ett minimiantal av chipboard på sin LO, och jag hade lite svårt att sluta slänga på dom!! Det märks kanske......

1 kommentar:

  1. Hej Linda! Jag har varit in här och hälsat på och kikat runt ända fram till din fina morfars dikt... och jag blir lika impad varje gång...vad du kan!!! Allt är så fint, vad du än tar dig för med!! Du är sååå duktig vännen. Kramiz Plingan

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.