lördag 10 september 2011

Två olika kort med samma tema - till samma person

Eftersom jag inte kan skriva brev för hand pga mina onda händer och fingrar, brukar jag skriva brev på datorn. Därför passar jag ofta på att göra kort till min mormor som jag skriver en lite kortare hälsning till henne. Jag hoppas hon uppskattar dom, då får hon ju se min handstil de gångerna i alla fall.


Här har jag använt papper från Maja Design Skärgårdsliv och monterat på en enkel kortstomme i vitt. Stämplat med en bubbelstämpel och sen lilla Tilda som blåser såpbubblor.Nästa kort till mormor är hennes födelsedagskort... Nu blev det inget grattis eller titel på framsidan, men jag hoppas att hon tycker om det ändå. Kortet är gjort av det material som var med i goodiebagen hos Pysselmakaren.

2 kommentarer:

 1. Fina kort:)
  Trevlig Helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Korten är helt underbara, din mormor kommer att älska dem..
  Kramar Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.