onsdag 18 april 2012

Bild-Dagboken augusti 2011

Igår visade jag en "one layer"-LO, idag blir det raka motsatsen..... många layers. (Layer = lager) Här har jag försökt att använda så många lager jag bara kunde få till, och det blev några stycken. Startade med ett vitt cardstock i 8,5"x11", distressade kanten mycket lätt med Gathered twigs - min absoluta favorit bland distresserna när det gäller att "smutsa ner". Sen mönsterpapper ur april månads shabbykit från Mollys Scrapbooking.

Till vänster om fotot ser man tre av lagren, en die cut etikett, en die cut avdelare och ett organzaband. På bandet har jag monterat ihop en ny favorit - spool button - med en knapp, knutit i lite hampasnöre.

Närbild på det högra fotohörnet, egenhändigt gjorda cardstocksrosor, en snigelcharm, en die cut vattenkanna och flera halvpärlor. Sen ser man det näst bakersta lagret, cheese cloth, som ligger mellan mönsterpappret och de tre collage sheets från Pink Paislee som jag knölat, rivit och distressat och lagt bakom fotot.

Ytterligare en närbild på de olika lagren. Cardstock, mönsterpapper, del av förpackning, collage sheet, die cut fjäril - allt distressat med Gathered twigs.

Det var verkligen roligt att leka fram denna LO, som blev klar på en kväll. Nästa månads-LO kommer att innehålla utmaningen clean and simple. Ja jag vet.... från den ena ytterligheten till den andra, men det gör ju allt så mycket roligare.

1 kommentar:

  1. Mycket vackert! Jag gillar pärlorna som ser "tappade" ut. Och visst är gatherd twigs en underbar färg! Kram

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.