tisdag 10 april 2012

PIF - kalender

Något sent, men bättre sent än aldrig. Dock verkar det luta åt "aldrig" för jag har inte hört att kalendern har nått mottagaren - tyvärr. Men detta var en av de PIF jag åtagit mig att göra. Jag har gjort lösa kalenderblad som jag sen lagt i ett CD-fodral.

 Papper från Pion Design, kalender och glitterlim.
 På baksidan av fodralet monterade jag min handgjort av-stämpel och ramade in den med bårder från mönsterpappret.

Så här ser det ut när man ställer upp den. Men tyvärr verkar det som om den inte nådde sin mottagare, som sagt... vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag "privatdeckade" fram adressen för jag ville att den skulle dyka upp som en överraskning, men jag vet att hon flyttat rätt nyligen. Dock satte jag ju avsändare på kuvertet, den borde ju ha kommit tillbaka om den inte hittade fram?!?! Märkligt...

Ha en bra påsklovsvecka!

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att den kommer fram till mottagaren! Den var så fin!

  SvaraRadera
 3. Så fin och ljuvlig färgkombination! Vad käckt att ha den i ett CD-fodral. Fy, vad tråkigt om den inte kom fram, får verkligen hoppas att de gjort det efter det arbetet du lagt ner.
  Kram Iffa

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.