onsdag 11 april 2012

Uppiggande påskägg

Jag ville glädja och pigga upp grannarna lite, mannen är sjuk och det vill inte ge sig. Tyvärr är det ganska allvarligt, så vi vet inte om han kommer att klara sig eller inte. (Det är han som är mottagare av kortet ni får se i morgon torsdag, och han som är pappa till den nya lilla familjen ni får läsa mer om på fredag.) Detta påskägget skapade jag förra året, men tyckte att det passade bättre hos grannarna i år.

Ett vanligt, färgglatt påskägg, som jag klädde med rivna bitar boksidor och lite vit akrylfärg. En ordentlig samling blommor, med halvpärlor, pärlspröt och metallfjäril toppar ägget.

En rosett med hjälp av seamless band, distresser och en brad. Bård från mönsterpapper och en spets runt kanterna på ägget. Det står med hjälp av fyra stora halvpärlor på undersidan.

 Vi fyllde ägget med Merci-choklad i önskan att detta skulle smaka den sjuke grannen, men inte ens chokladen lockade honom. Nåja, det fanns nog andra som gärna åt av den.

Hihi, han är mycket rak, Glenn... han säger vad han tycker och står för det. När vi pratade om ägget när vi var inne och gratulerade honom (mer om det i morgondagens inlägg) i måndags, så frågade han om jag inte hade något fulare papper. Han tyckte inte att de rivna boksidorna var fint, han ville ha blommigt och vackert papper. Nej, jag tog inte illa upp, jag är glad över att han säger vad han tycker. Han brukar vara helt lyrisk över de saker jag gör, självklart kan han inte tycka om allt. Detta ägget är nog ändå något av det vackraste jag har gjort, tror jag, trots det tråkiga pappret. ; )

4 kommentarer:

 1. Smaken är som baken, men jag tycker att hela ägget är helt underbart! Speciellt med boksidespappret! Det får blommorna att lyfta och lysa. Du får väl at och svänga ihop något riktigt blommigt för att glädja honom. Kram.

  SvaraRadera
 2. Härligt med folk som säger vad som tycker, men jag gillar ditt ägg.
  Ha det gott....

  SvaraRadera
 3. Hahaha vilken rolig gubbe! Jag tycker nog dock inte att det finns något att klaga på vad gäller det fina ägget, karlar säger jag bara :-)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.