måndag 28 maj 2012

Snabbt & enkelt kort

Jag är dålig igen, och det märks direkt här i bloggen, för då händer det inget alls. Provar den ena medicinen efter den andra, den ena med värsta bieffekterna den andra med ingen som helst verkan. Är nu inne på 4:e eller 5:e medicinen, denna hade jag från allra första början - men nu i mycket högre dos. Kunde man inte ha provat med det först av allt?!?! Fortfarande kämpar jag med inkörningsperioden på medicinen, ska äta denna dos i 10 dagar (är inne på 5:e dagen idag) sen ska jag öka till dubbel dos. Så jag får väl räkna med att må så här dåligt, och säkert ännu värre innan det vänder, i ca 15-20 dagar till. Tycker det har varit fullt tillräckligt med halvåret som gått redan, men men är man läkarens försökskanin så är man. Kul med att jag lyckats med att pricka in att bli av med två läkare inom 10 månader! Nu när jag då återigen träffade ny läkare, då går han på semester med en gång. Jippie.... not!

Nåja, jag hade ju en liten candy här i bloggen för ett tag sen, och man kan ju nästan inte skicka ut en candy utan att skicka med ett kort. Så här kommer kortet jag gjorde:Vill du läsa om hur jag gjorde det, får du kika in till Pysseldags. Jag hoppas att vinst och kort kom fram som det skulle.

2 kommentarer:

  1. Mycket fint kort och mycket härligt innehåll i candyn!! =)

    Blav superglad.! =D

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du hittar en medicin som funkar, det kan inte vara roligt att ha ont. Kram Helena

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.