måndag 11 juni 2012

DT-altrade chokladkakor

Maken och jag firade 14-årig bröllopsdag för ett tag sen, och jag ville ju så klart ge honom något. Men jag hade ingen susning om vad..... Men så fick jag en idé! Syrener hade vi som dekorationer i kyrkan och på borden på mottagningen, så jag skar av några syrener från våra buskar. Sen köpte jag vita rosor och ett par lyxiga chokladkakor på närbutiken. Buketten blev riktigt maffig, måste jag säga.

Buketten tillsammans med de altrade chokladkakorna.

Jag skar till mörkröd cardstock så att det passade chokladkakorna både på höjden och så att det räckte runt om de båda kakorna. Sen skar jag till mönsterpappret, något lägre än cardstocken för att få en fin kant över och under, men lika långt som cardstocket. Monterade ihop med dubbelhäftande tejp. Rev sen lite vanlig wellpapp och monterade på som ett magband. På wellpappen har jag monterat en fin doily och en 3D-stickers. För att få det lite mer maskulint distressade jag alla kanter med Gathered twigs, stämplade hörnstämpel i svart upptill och nertill på omslaget, och stämplade med Siluettman på akvarellpapper och klippte ut. Den stack jag sen ner mellan stickers och doily. Stämplarna hittar du hos Pysseldags.

1 kommentar:

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.